Blog met plezier, gemak en consequent naar jouw doelen

Ben je het ook gewoon zát om te worstelen met jouw business, met je doelen? En niet precies weet aan welke knoppen je moet draaien om wél echt meer sales te halen? En altijd worstelt met de continue content die je eigenlijk wel wilt maken, maar niet doet?  

Dat snap ik. En daarom weet ik dat de Business Blog Acceleration precies bij jou past. Met dit stap voor stap-systeem krijg jij – als vanzelf – blogvleugels.    __________________________________________________________________________________________________________________________

DEZE BUSINESS BLOG ACCELERATOR NEEMT JE STAP VOOR STAP MEE ZODAT JE:
1. altijd maar dan ook áltijd onderwerpen hebt voor jouw blogs

2. jouw eigen passende blogstijl ontdekt en hier vervolgens voortaan mee werkt

3. het allesbepalende fundament onder jouw hele businesssucces bouwt (je zult versteld staan over de impact die dat voor jouw blogs én hele business heeft)

4. voortaan altijd met zelfvertrouwen op de publiceer-knop klikt

5. stap voor stap jouw  eigen passen blogkalender ontwikkelt waardoor je ervaart dat jouw hele business mega duidelijk in beeld hebt en daardoor  jouw doelen ook echt bereikt

7.  met zóveel plezier en gemak jouw blogs publiceert en helemaal MET je business onderneemt. 

DEZE 5 MODULES ZULLEN JE BLOGVLEUGELS GEVEN

_____________________________________________________________________

MODULE 1 -HET FUNDAMENT

Doel van deze module: Je hebt heel duidelijk jouw doel voor ogen en je lééft je doel. Sterker nog: je werkt niet meer ‘aan je business’ maar je werkt eigenlijk gewoon aan jezelf. Het grote geheel is jou superduidelijk en je kunt vanaf hier aan de slag om dit steeds specifieker te maken en te laten groeien…

MODULE 2 – VIND JE EIGEN BLOGSTIJL

Doel van deze module: Je weet wat jouw eigen blogstijl is en krijgt zo een persoonlijke checklist in voor jouw ultieme eigen blogstijl. Hiermee blog je al zóveel gemakkelijker!

MODULE 3 – BLOGSTRUCTUUR
Doel van deze module: Jouw blogs zijn altijd prettig leesbaar, je hebt een goede houvast, ziet dat je hiermee naar jouw doel blogt en uiteindelijk zul je hiermee spelen.

MODULE 4 – PERSOONLIJK BLOGSTRATEGIE
De absolute basis voor succesvol bloggen heb jij te pakken: jij blogt regelmatig. Je maakt jouw eigen blogkalender waarin de jouw businessdoel en tegelijkertijd jouw blogdoel in elkaar verweven zijn. Je leert hoe je naar jouw doel kunt bloggen.

Doel van deze module: De basis voor een lange termijn succesgarantie.

MODULE 5 – EINDELOZE INSPRIATIE

Ontdek waarom juist jij zo gewild bent voor jouw doelgroep. En hoe kom je bij jouw onuitputtelijke inspiratiebron?  Lekker makkelijk: snel toegang tot de relevante onderwerpen die op dit moment leven. Je ervaart dat je zélf jouw eigen inspiratiebron bent en dus nooit meer zonder inspiratie kan zitten.

Doel van deze module: Je hebt áltijd en óveral eindeloze inspiratie om jouw blogs te schrijven.

 

 

PLUS

WERKBOEK  Je krijgt een uitgebreid werkboek waardoor je stap voor stap alles doorloopt. Geen ontkomen aan. Het serieus het geleerde in de praktijk brengen betekent absoluut een doorbraak.

VIDEO’s Je krijgt 5 audio’s waarin ik je door de modules leid.

BONUS: EEN EIGEN PLEK IN DE BLOGGERIJ WERKPLAATS waarin je 1x in de 4 weken door mij persoonlijk begeleid wordt om dat wat je WILT implementeren, je ook daadwerkelijk DOET. Echt, NO ESCAPE! 

De bonus is ALLEEN geldig als je het webinar hebt gevolgd en je je op tijd aanmeldt. Dit is alleen vandaag nog geldig. Dus ALS je met de Beta-variant meedoet, is deze superbonus geldig tot vanavond 24:00 uur. 

 

Als je je aanmeldt vóór a.s. zaterdag 24:00 uur, krijg je de bonus ter waarde van €399,- ER GEWOON BIJ. 

Wat een geweldige eye openers. Ik ben net mijn bedrijf begonnen en dit is precies wat ik nodig had!

Marianne Bodenstaff

Oprichter, HuishoudenOpOrde.nl

Wat is het leuk om met Marijke samen te werken. Veel inzichten en nu ben ik me bewust van de eindeloze mogelijkheden die ik in mijn bedrijf kan toepassen!

Joan Piersma - www.praktijkbodyspirit.nl -

Vragen over de Business Blog Accelerator

________________________________________________

HOE WEET IK NU OF HET PROGRAMMA  IETS VOOR MIJ IS?
Dit programma helpt jou naar een stevig blogfundament. Het fundament dat jij nodig hebt om vervolgens allerlei andere marketingtools te kunnen toepassen. Wat heb je nu aan een fantastische SEO cursus als jouw website nog niet levendig en vol content is? Hoe krijg je nu een kwalitatief goede mailinglist gevuld als je niet regelmatig nieuwe content op jouw website hebt?
Een goede blogbasis is het fundament van jouw onderneming. Je weet alleen niet precies hoe je met plezier en succesvol blogt. Of hoe je dat een lange tijd volhoudt. Of hoe je nou aan al die inspiratie komt. Kortom, je wilt wel bloggen, maar je hebt blogvleugels nodig. Je wilt stap voor stap begeleid worden om consequent en met veel plezier succesvol te bloggen.
________________________________________
WANNEER KAN IK ME INSCHRIJVEN?
Je kunt je nu al inschrijven. We beginnen maandag 29 november. Dan kun je direct met het programma aan de slag.
________________________________________
HOE WEET IK NU OF HET BLOGPROGRAMMA VOOR MIJ WERKT?
Tja. Er zijn geen garanties voor dit soort programma’s, nooit. Het is een kwestie van vertrouwen en ervaring. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik deze werkwijze al vaak heb toegepast bij mijn blogklanten. Weliswaar één op één, maar ik ben er van overtuigd dat de manier waarop dit programma is vormgegeven, dit ook goede resultaten geeft. Ondanks dat het een online programma is, bied ik dus ook persoonlijke begeleiding aan: na iedere module mag je me mailen voor vragen. Als je echt begeleid wilt worden, zorg dan dat je een plek krijgt in de Bloggerij Werkplaats voor een half jaar. Hiervoor betaal je €399,-.
En zoals met álles: je krijgt wat je erin stopt…
________________________________________
HOE KRIJG IK TOEGANG TOT DE MATERIALEN?
Je krijgt een mail met daarin de link naar de cursusomgeving op mijn website. Daar kun je ook het werkboek en de video’s vinden.

Nog even dit
Dit programma zorgt ervoor dat je een stevig fundament legt onder jouw succes. We behandelen dus geen slagroom op de taart, maar gaan diep in op

  • jouw authentieke stijl,
  • jouw gewoonte om te bloggen,
  • het aanboren van jouw inspiratiebron
  • SUPER veel nieuwe ideeën voor jouw blogs EN voor jouw business
  • jouw macht om doelen te bereiken met jouw blogs.

Je krijgt niet alleen handige tips over hoe je moet bloggen en hoe je aan eindeloze inspiratie komt, maar het zorgt er ook voor dat je kunt groeien naar jouw intrinsieke doel.

Het helpt jouw zelfvertrouwen te vergroten. Dit omdat we in de eerste stap ‘een stapje terug’ doen. Deze stap is absoluut noodzakelijk om jouw hele ondernemers- en blogsucces in te bedden.

Dit programma is gericht op het gebruiken van jouw authentieke blogstijl, gericht op lange termijn succes. Als je jouw blogfundament stevig hebt gebouwd, kun je super effectief gebruikmaken van allerlei andere marketingtools voor jouw onderneming.