Neem plaats.

En haal je doelen.

Werksessies: Een half jaar lang iedere week: een blog én minimaal een nieuw idee.

BLOGGEN MET PLEZIER, GEMAK ÉN CONSEQUENT?

Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Maar het mooie nieuws is dat ik dat juist heel makkelijk vind en je daar mee ga helpen. We gaan het samen doen. Want een goede blogbasis is het fundament onder jouw hele bedrijf. Een hálf jaar? Ja. Want daarna gaat het gewoon vanzelf. 

Iedere week een blog

Door samen met mij en andere Bloggerij-ers te werken weet je zeker dat je iedere week een toffe blog op jouw website kunt plaatsen.

Altijd inspiratie

Altijd inspiratie? JA! Voor jouw blogs en ook voor jouw business. Ideeën voor nieuwe programma’s, producten en freebies? Je ontdekt dat je inspiratie bént!

Ontdek jouw nieuwe aanbod

Zit je vol met ideeën voor nieuwe programma’s, producten en freebies of podcasts? Maar zie je door de ideeën je tekst niet meer? Of zie je door de schrijfdruk geen ideeën meer? Ik help je uit de brand.

Een half jaar lang.

En het resultaat?

Consequent bloggen

en veel nieuwe ideeën voor producten, freebies en programma’s.

VERTEL ME MEER!

Ja nu zit je stuiterend op je stoel hè? Dit is toch wel i-de-aal. Elke keer inspiratie, een nieuw blog of andere tekst, samenwerken met andere bloggende ondernemers, een half jaar lang (bedenk: dat kunnen 24 blogs zijn en superveel andere ideeën!) en schrijvend richting je doel. Of dit nu zichtbaarheid is, meer verkopen halen of gewoon ontdekken dat ook jij écht wel kan schrijven, alles is mogelijk in dit heerlijke programma.

In deze sessies (1 x in de 3 weken) gaat iedereen schrijven. Ik leid dan het blogproces in (ideeën, structuur, doel) en per keer pak ik er weer één of ander inspirerend onderwerp bij. En dan gaan we dus schrijven. Als je vragen hebt, vraag je het dan meteen en help ik je. Zodat je na die anderhalf uur zeker 3 blogs hebt voor de volgende maand.

Nu hoor ik je denken: dat is vast heel duur..

Daar komtie:

Ik ga het verkopen voor €399,-.

Voor een héél half jaar. 

*jij valt van stoel*
Hoeft niet. Laten we gewoon aan de slag gaan. 

Hier is de koopknop. Ik zie je aan de andere kant: