Ze heeft een goedlopend coachingsbedrijf. Ze kan ervan rondkomen. Veel mond tot mond reclame: veel klanten in de nabije omgeving.  Prima. Toch?

 Ja maar!

Ze wil meer.

En minder.

Meer verdienen en minder werken. Dus: ‘hóp, online! En dat wilde ze toch al: ze wil namelijk écht de wereld mooier maken door mensen beter in hun vel te laten zitten. Dat is haar bijdrage in deze onstuimige wereld. Want dat kan ze; mensen beter in hun vel laten zitten. Dit krijgt ze immers ook altijd terug van haar bestaande klanten.   

Dus. Gooi die blogs online: de basis van al jouw content!

Nou, dat heeft ze gedaan.

Ze heeft een paar blogs geschreven en dreigt er nu mee op te houden. Ze krijgt geen reacties, het levert geen extra omzet op. En ze weet precies hoe het komt: het staat er gewoon niet zoals ze het wíl! Wat natuurlijk gek is: je schrijft het potverdorie toch zeker zelf op! Staat het er niet zoals je bedoelt? Nou, niet zeuren en schrijf het ánders.

Zóú je zeggen…

Ja, precies. Zou je zeggen ja. Sterker nog: ik zet het gewoon nog een keer: Niet zeuren dan schrijf je het toch ánders! En met anders bedoel ik: laat je ego weg. Je ego (lees: jij die zich vereenzelvigd heeft met haar ego) heeft namelijk al vooraf een aantal restricties ingeprent:

Gebruik de woorden  X en Y en Z niet, die passen namelijk niet bij jou! 

of

Je moet wél in de terminologie blijven van je opleiding/de rest van de branche: anders nemen ze je niet serieus! pas nou toch óp! 

Enzo/ ofzovoort. 

En wát als je nou die restricties es helemaal loslaat. Gaat schrijven zoals jij het zelf wilt. Zonder de beperkingen van jouw ego. 

En wédden dat jouw blog dan wel goed voelt?  En wél resoneert met jouw doelgroep?

Zo heb ik heel lang geen ‘fuck’ gebruikt in mijn content. Of Engelse termen zoals ‘inspired actions’. Woorden die wél met mij resoneren.  En nu ik ze gebruik, voel ik me letterlijk zoveel vrijer in het maken en publiceren van mijn content.

PS: En jij? Welke woorden neem jij je voor om die gewoon wél es te gebruiken? Gewoon al was het maar om even te ervaren hoe zo’n blog dan voelt? Please comment hieronder of stuur me een dm. Overigens kun je dat ook doen als je hierover een vraag hebt of als je wilt dat ik je blog even lees: ik help je supergraag!