Blog met plezier, gemak en consequent naar jouw doelen

Hoe zit dit eigenlijk bij jou?__________________________________________________________________________________________________________________   

 • Is je inspiratie na en paar keer bloggen over jouw onderwerp wel zo’n beetje op?
 • Heb je geen regie over jouw doelen?
 • Hoe vaak heb je al gedacht: “laat maar. Ik kap met m’n bedrijf. Dit werkt toch niet”?
 • Maar weet je…érgens in je zelf dat je wél een winstgevend bedrijf kan hebben, maar het nog niet goed uit de verf komt?
 • Lukt het gewoon niet om jouw blogs precies zo te schrijven zoals jij het in je hoofd had?
 • Wil je allerlei marketingtools voor jouw onderneming inzetten, maar ook dié slaan niet aan. Je mist iets?
 • Lukt het je maar niet op regelmatig te bloggen?
 • Heb je het idee dat je maar een beetje in het wilde weg onderneemt?
 • Kun je maar niet bedenken waarom iedereen juist op JOU zit te wachten?
 • Weet je gewoon nog niet precies waar je naar toe wilt met jouw onderneming?
 • Heb je het idee dat jouw blogs gewoon niet leiden tot meer omzet, terwijl dit juist wel kan?

Dat snap ik. En daarom weet ik dat de Business Blog Accelerator precies bij jou past. Met dit stap voor stap-systeem krijg jij – als vanzelf – blogvleugels.    _______________________________________________________________________________________________________________________

DEZE BUSINESS BLOG ACCELERATOR NEEMT JE STAP VOOR STAP MEE EN LAAT JE ERVAREN HOE JE
1. altijd maar dan ook áltijd onderwerpen hebt voor jouw blogs

2. jouw eigen, passende blogstijl ontdekt en hier vervolgens voortaan mee werkt

3. het allesbepalende fundament onder jouw blogsucces (je zult versteld staan over de impact die dat voor jouw blogs heeft)

4. voortaan altijd met zelfvertrouwen op de publiceer-knop klikt

5. stap voor stap jouw blogkalender ontwikkelt waardoor je jouw doelen kunt bereiken

7.  met zóveel plezier en gemak jouw blogs publiceert!

Ik ben Marijke Popma. Ik werkte voor grote organisaties die zich met op wereld niveau duurzaamheid bezighouden. Totdat ik voor de zoveelste keer een rapport onder ogen kreeg en ik besefte : de wereld wórdt helemaal niet mooier! Waar ben ik al die tijd mee bezig?

Ondertussen deed ik er wel kleinere klusjes bij: voor ondernemers hier in de buurt die mij kenden en mij vroegen voor hen wat te schrijven. Omdat ze het zelf niet konden. Of ze hadden er geen tijd voor. En ik deed dat tussen-neus-en-lippen-door. Ik besteedde niet al te veel aandacht aan deze -voor mij toen nog- vriendendienstjes. Maar dan ineens het besef: Al deze ondernemers maken de wereld wél mooier! De ene wil dat er meer muziek gemaakt wordt, de ander maakt huidverzorgingsproducten zonder troep erin. En de ander helpt mensen van hun stress af.

En al deze prachtige mensen konden niet echt fijn schrijven of hadden geen tijd voor om regelmatig hun visie of dromen te delen. Het bleef in het clubje om hen heen, soms wat meer en soms wat minder. ZONDE!
Hun boodschappen, hun diensten, hun visie moeten verspreid worden:  dáár wordt de wereld mooier van!

Met dit inzicht ging ik met zóveel plezier voor hun bloggen. Mijn klanten zijn stuk voor stuk blij. Blij omdat hun content op hun website groeit, blij dat ze iedereen kunnen inspireren met hun visie. Ze worden zelfverzekerder, worden langzamerhand als autoriteit gezien en ervaren dat hun blogs gewoon succes hebben. 

Dat wat ik voor hen doe, kan ik ook aan jou leren. Omdat jij echt iets moois hebt maar niet niet wilt of zo kunt bloggen dat het goed overkomt. Stap voor Stap. Zodat jij consequent, met veel plezier en gemak en altijd met veel inspiratie jouw content maakt. 

Welkom bij De Bloggerij. En welkom bij mijn programma Eindelijk Blogvleugels.

Marijke

DEZE 5 MODULES ZULLEN JE BLOGVLEUGELS GEVEN

_____________________________________________________________________

MODULE 1 -HET FUNDAMENT
Definieer jouw doel (immers, zonder doel geen resultaat!) voor jouw onderneming, voor jezelf. Je leert hoe je NU al meteen jouw doel kunt ervaren en ontdek jouw drie pijlers waarin jij expert in wilt zijn.

Doel van deze module: Je hebt heel duidelijk jouw doel voor ogen en je lééft je doel. Het grote geheel is jou duidelijk en je kunt vanaf hier aan de slag om dit steeds specifieker te maken en te laten groeien…

MODULE 2 – VIND JE EIGEN BLOGSTIJL
Weet wie jouw ideale klant is en heb hem scherp in beeld. Definieer jouw ultieme uitstraling.
Doel van deze module: Je weet wat jouw eigen blogstijl is en krijgt zo een persoonlijke checklist in voor jouw ultieme eigen blogstijl. Hiermee blog je al zóveel gemakkelijker!

MODULE 3 – BLOGSTRUCTUUR
Een handige stap voor stap structuur om tot een goede blog te komen. Als je hiermee van start gaat en dit een paar keer herhaalt, kun je langzamerhand spelen met de structuur. Geen zin in? Het hoeft niet. Met deze structuur heb je gegarandeerd een goede blog.

Doel van deze module: Jouw blogs zijn altijd prettig leesbaar, je hebt een goede houvast, ziet dat je hiermee naar jouw doel blogt en uiteindelijk zul je hiermee spelen. 

Module 4 – Blogkalender
De absolute basis voor succesvol bloggen heb jij te pakken: jij blogt regelmatig. Je maakt jouw eigen blogkalender waarin de jouw businessdoel en tegelijkertijd jouw blogdoel in elkaar verweven zijn. Je leert hoe je naar jouw doel kunt bloggen

Doel van deze module: De basis voor een lange termijn succesgarantie.

 MODULE 5 – EINDELOZE INSPIRATIE

Ontdek waarom juist jij zo gewild bent voor jouw doelgroep. En hoe kom je bij jouw onuitputtelijke inspiratiebron?  Lekker makkelijk: snel toegang tot de relevante onderwerpen die op dit moment leven. Je ervaart dat je zélf jouw eigen inspiratiebron bent en dus nooit meer zonder inspiratie kan zitten. 

Doel van deze module: Je hebt áltijd en óveral eindeloze inspiratie om jouw blogs te schrijven. 

 

 

PLUS
WERKBOEK Je krijgt een uitgebreid werkboek waardoor je zeker weet dat je alles doorloopt. Wellicht denk je dat het onzin is of ben je geneigd stappen over te slaan. Doe dat niet, ervaar wat het voor jou doet…

AUDIO’S Je krijgt 5 audio’s waarin ik je door de modules leid.

INDIVIDUELE BEGELEIDING Na iedere module kun je mij een mail sturen met al jouw vragen over die module. Ik zal je dan persoonlijk beantwoorden.

 

De prijs van dit hele programma is ECHT WAAR  449 euro. 

Wat een geweldige eye openers. Ik ben net mijn bedrijf begonnen en dit is precies wat ik nodig had!

Marianne Bodenstaff

Oprichter, HuishoudenOpOrde.nl

Wat is het leuk om met Marijke samen te werken. Veel inzichten en nu ben ik me bewust van de eindeloze mogelijkheden die ik in mijn bedrijf kan toepassen!

Joan Piersma - www.praktijkbodyspirit.nl -

Vragen over de Business Blog Accelerator

________________________________________________

HOE WEET IK NU OF HET PROGRAMMA IETS VOOR MIJ IS?
Dit programma helpt jou naar een stevig blogfundament. Het fundament dat jij nodig hebt om vervolgens allerlei andere marketingtools te kunnen toepassen. Wat heb je nu aan een fantastische SEO cursus als jouw website nog niet levendig en vol content is? Hoe krijg je nu een kwalitatief goede mailinglist gevuld als je niet regelmatig nieuwe content op jouw website hebt?
Een goede blogbasis is het fundament van jouw onderneming. Je weet alleen niet precies hoe je met plezier en succesvol blogt. Of hoe je dat een lange tijd volhoudt. Of hoe je nou aan al die inspiratie komt. Kortom, je wilt wel bloggen, maar je hebt blogvleugels nodig. Je wilt stap voor stap begeleid worden om consequent en met veel plezier succesvol te bloggen.
________________________________________
WANNEER KAN IK ME INSCHRIJVEN?
Je kunt je nu al inschrijven. En dan kun je direct met het programma aan de slag. Je krijgt dan iedere daaropvolgende dag toegang tot de volgende module. Waarom zo? Ik raad je aan om module voor module af te werken en daar ook de tijd voor te nemen. Het fundament leggen is écht het halve werk van jouw blogsucces.
________________________________________
HOE WEET IK NU OF HET BLOGPROGRAMMA VOOR MIJ WERKT?
Tja. Er zijn geen garanties voor dit soort programma’s, nooit. Het is een kwestie van vertrouwen en ervaring. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik deze werkwijze al vaak heb toegepast bij mijn blogklanten. Weliswaar één op één, maar ik ben er van overtuigd dat de manier waarop dit programma is vormgegeven, dit ook goede resultaten geeft. Ondanks dat het een online programma is, bied ik dus ook persoonlijke begeleiding aan. Hiervoor betaal je niets extra’s.
En zoals met álles: je krijgt wat je erin stopt…
________________________________________
HOE KRIJG IK TOEGANG TOT DE MATERIALEN?
Je krijgt een mail met daarin de link naar de cursusomgeving op mijn website. Daar kun je ook het werkboek en de video’s vinden.

Nog even dit:
Dit programma zorgt ervoor dat je een stevig fundament legt onder jouw succes. We behandelen dus geen slagroom op de taart, maar gaan diep in op:

 • jouw authentieke stijl,
 • jouw gewoonte om te bloggen,
 • het aanboren van jouw inspiratiebron
 • jouw macht om doelen te bereiken met jouw blogs.

Je krijgt niet alleen handige tips over hoe je moet bloggen en hoe je aan eindeloze inspiratie komt, maar het zorgt er ook voor dat je kunt groeien naar jouw intrinsieke doel.

Het helpt jouw zelfvertrouwen te vergroten. Dit omdat we in de eerste stappen ‘een stapje terug’ doen. Deze stap is absoluut noodzakelijk om jouw hele ondernemers- en blogsucces in te bedden.

Dit programma is gericht op het gebruiken van jouw authentieke blogstijl, gericht op lange termijn succes. Als je jouw blogfundament stevig hebt gebouwd, kun je super effectief gebruikmaken van allerlei andere marketingtools voor jouw onderneming.