Met vertrouwen bloggen. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Want denk jij ook na het schrijven dat het toch niet gelezen wordt?

En soms besluit je dan om het helemaal niet te publiceren. Ze kunnen wel eens lachen om jouw tekst, niemand zit daar immers op te wachten!

HAHAHA Dáár lach ik dan weer om. Dat ís namelijk niet zo. Als jij vanuit jezelf blogt, geef je ALTIJD waarde.

Maar ook hier geldt de wet van aantrekkingskracht: als je dat bij iedere blog denkt, straal je dat op een gegeven moment ook uit. Of je wilt of niet.

En daar is iets aan te doen, best gemakkelijk trouwens.

 

Met vertrouwen bloggen. Zo doe je dat.

 1. Schrijf je blog.
 2. Dan vul je onderstaand lijstje aan
  • Mijn lezer is na het lezen van deze blog BLIJ omdat:
   1. —–
   2. —–
   3. —–
   4. —–
   5. —–
 3. Zijn er nog punten die eigenlijk wél in het lijstje moeten voorkomen, maar nog niet in je blog verwerkt zitten? Mooi, vul jouw blog aan met die content.
 4. En nu staan er namelijk VIJF redenen in jouw blog waar jouw doelgroep blij van wordt. Het kan niet anders dat jij er nu zelf ook écht wel blij van wordt. Toch?!

Ook ik heb het lijstje ingevuld. En ik miste nog één BlijFactor! Ik had ingevuld dat mijn lezers na het lezen van deze blog weten dat ze altijd bij mij terecht kunnen. En dat stond er niet! Dus hóp! Toevoegen!

Bij deze 😉

Wil je iets vragen, heb je hulp nodig of wil je even sparren? Dat kan ALTIJD! Ik lees het graag op de Facebookpagina of mail me!

Ik weet zeker dat je met veel meer zekerheid jouw blogs publiceert. En met veel meer plezier, want dáár gaat het om! Wat ook helpt, is het definiëren van jouw eigen blogstijl, die je dan weer in een checklist zet. Ik heb daar een stappenplan voor ontwikkeld. Je kunt em hier downloaden, kost je niets!

Foto: Aziz Acharki