Ik bewonder Dick Bruna:  wie niet. Deze kunstenaar kan veel. En ook met een paar lijnen álles vertellen. Het begon al met de illustraties voor de boekjes van Zwarte Beertjes.  De inhoud werd met een paar lijnen op de cover getoond. En Nijntje natuurlijk. We zien direct of Nijntje blij of verbaasd is, en we zien zelfs het verschil tussen sip en verdrietig. En dat met een paar lijntjes. Wat heerlijk.

Nu wil ik graag meer eenvoud in mijn leven brengen. Gewoon in en rond huis, maar ook in mijn werk. Toen ik nog veel werkte voor organisaties die zich met wereldproblematiek op wereldniveau bezighielden, besefte ik op den duur dat de wereld nóg niet mooier werd. Totdat ik om mij heen keek. En daar zag ik vele ondernemers zijn die wél de wereld mooier maken, gewoon dicht bij huis!

Aha! Alweer een stap naar eenvoud. Hoe fijn en wat een opluchting.

En dat kan met tekst. Eenvoudig de sfeer neerzetten en je doel bereiken.
Ik concentreer me hier de komende tijd op.

Daar zullen mijn blogklanten vast ook blij mee zijn. Ik zal ze het voorleggen.