Altijd blogs

Door samen met mij en andere Bloggerij-ers te werken weet je zeker dat je iedere week een toffe blog op jouw website kunt plaatsen.

Altijd Inspiratie

Altijd inspiratie? JA! Voor jouw blogs en ook voor jouw business. Ideeën voor nieuwe programma’s, producten en freebies? Je ontdekt dat je inspiratie bént!

Ontdek jouw nieuwe aanbod en andere dingen

Zit je vol met ideeën voor nieuwe programma’s, producten en freebies of podcasts? Maar zie je door de ideeën je tekst niet meer? Of zie je door de schrijfdruk geen ideeën meer? Ik help je uit de brand

Een half jaar lang iedere week:

altijd blogs en nieuwe ideeën.

BLOGGEN MET PLEZIER, GEMAK ÉN CONSEQUENT?

Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Maar het goede nieuws is dat ik dat juist heel makkelijk vind en ik je daarmee ga helpen. We gaan het samen doen.


Want een goede blogbasis is het fundament onder jouw hele bedrijf. 


En waarom een half jaar deze intensieve hulp? Daarna gaat het gewoon vanzelf.

Consequent bloggen, opgelucht ondernemen en een schop onder je kont

Elke keer inspiratie, een nieuw blog of andere tekst, samenwerken met andere bloggende ondernemers en met mij, een half jaar lang en schrijvend richting je doel. 

Of dit nu zichtbaarheid is, meer verkopen halen of gewoon ontdekken dat ook jij écht wel kan schrijven, alles is mogelijk in dit heerlijke programma.

In deze sessies (1 x in de 3weken) gaat iedereen schrijven. Schrijven totdat je goede blogs hebt. En ik geef je AL mijn kennis. Kun je er niet bij aanwezig zijn? Je hebt altijd toegang tot de replays én je kunt me altijd vragen stellen via de mail.  

Als je vragen hebt, vraag je het dan help ik je meteen. Zodat je na die anderhalf uur zeker 3 blogs hebt voor de volgende maand. En dan hebben we het nog niet eens over de nieuwe ideeën van jouw andere producten zoals programma's, freebies, podcasts enzo...

null

Jij bent zó welkom in de Bloggerij Werkplaats. Als je tenminste kiest voor consequent en leuk bloggen. Waarmee je niet alleen je autoriteitspositie inneemt, maar zo óók behoorlijke focus op jouw doelen krijgt. 

Start!

€ 699,- voor een halfjaar