Altijd een blog

Door samen met mij en andere Bloggerij-ers te werken weet je zeker dat je iedere week een toffe blog op jouw website kunt plaatsen.

Altijd inspiratie

Altijd inspiratie? JA! Voor jouw blogs en ook voor jouw business. Ideeën voor nieuwe programma’s, producten en freebies? Je ontdekt dat je inspiratie bént!

Ontdek jouw nieuwe aanbod/andere dingen

Zit je vol met ideeën voor nieuwe programma’s, producten en freebies of podcasts? Maar zie je door de ideeën je tekst niet meer? Of zie je door de schrijfdruk geen ideeën meer? Ik help je uit de brand.

Een half jaar lang iedere week:

altijd blogs en nieuwe ideeën.

BLOGGEN MET PLEZIER, GEMAK ÉN CONSEQUENT?

Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Maar het mooie nieuws is dat ik dat juist heel makkelijk vind en ik je daarmee ga helpen. We gaan het samen doen. Want een goede blogbasis is het fundament onder jouw hele bedrijf. 

Waarom een half jaar? Daarna gaat het gewoon vanzelf.

VERTEL ME MEER! Ok, hier komtie. 

Dit is toch wel i-de-aal.

Elke keer inspiratie, een nieuw blog of andere tekst, samenwerken met andere bloggende ondernemers, een half jaar lang (bedenk: dat kunnen 24 blogs zijn en superveel andere ideeën!) en schrijvend richting je doel.

Of dit nu zichtbaarheid is, meer verkopen halen of gewoon ontdekken dat ook jij écht wel kan schrijven, alles is mogelijk in dit heerlijke programma.

In deze sessies (1 x in de 3 weken) gaat iedereen schrijven. Schrijven totdat goede blogs hebben. En ik geef je AL mijn kennis.

Als je vragen hebt, vraag je het dan meteen en help ik je. Zodat je na die anderhalf uur zeker 3 blogs hebt voor de volgende maand. En dan hebben we het nog niet eens over de nieuwe ideeën van jouw andere producten zoals programma's, freebies, podcasts enzo...

null

Jij bent zó welkom in de Bloggerij Werkplaats. Als je tenminste kiest voor consequent en leuk bloggen. Waarmee je niet alleen je autoriteitspositie inneemt, maar zo óók behoorlijke focus op jouw doelen krijgt. 

Klaar om eindelijk consequent te bloggen en consequent aan je business te werken?

Start!

€ 399,- voor een halfjaar