Flow&Ease Blog Accelerator


Gaaf, compleet, compact & ONMISBAAR programma 

voor altijd blogs. altijd content. altijd focus. altijd sales

Blog met plezier, gemak en consequent naar jouw doelen

De Blog Accelerator 

First! Check this

 • Is je inspiratie na en paar keer bloggen over jouw onderwerp wel zo’n beetje op?
 • Heb je geen regie over jouw doelen?
 • Hoe vaak heb je al gedacht: “laat maar. Ik kap met m’n bedrijf. Dit werkt toch niet”?
 • Maar weet je…érgens in je zelf dat je wél een winstgevend bedrijf kan hebben, maar het nog niet goed uit de verf komt?
 • Lukt het gewoon niet om jouw blogs precies zo te schrijven zoals jij het in je hoofd had?
 • Wil je allerlei marketingtools voor jouw onderneming inzetten, maar ook dié slaan niet aan. Je mist iets?
 • Lukt het je maar niet op regelmatig te bloggen?
 • Heb je het idee dat je maar een beetje in het wilde weg onderneemt?
 • Kun je maar niet bedenken waarom iedereen juist op JOU zit te wachten?
 • Weet je gewoon nog niet precies waar je naar toe wilt met jouw onderneming?
 • Heb je het idee dat jouw blogs gewoon niet leiden tot meer omzet, terwijl dit juist wel kan?


Snap ik... been there, done that. 

  Deze Business Flow&Ease BLOG ACCELERATOR
  neemt je stap voor stap mee en laat je ervaren hoe je

   1. altijd maar dan ook áltijd onderwerpen hebt voor jouw blogs

   2. jouw eigen, passende blogstijl ontdekt en hier vervolgens voortaan mee werkt

   3. het allesbepalende fundament onder jouw blogsucces (je zult versteld staan over de impact die dat voor jouw business heeft)

   4. voortaan altijd met zelfvertrouwen op de publiceer-knop klikt

   5. stap voor stap jouw eigen blogkalender ontwikkelt waardoor je jouw doelen bereikt

   7. met zóveel plezier en gemak jouw blogs publiceert!

Wáárom heb ik de Flow&Ease Blog Accelerator gemaakt? 

Ik ben Marijke Popma. Ik werkte voor grote organisaties die zich met op wereld niveau duurzaamheid bezighouden. Totdat ik voor de zoveelste keer een rapport onder ogen kreeg en ik besefte : de wereld wórdt helemaal niet mooier! Waar ben ik al die tijd mee bezig?


Ondertussen deed ik er wel kleinere klusjes bij: voor ondernemers hier in de buurt die mij kenden en mij vroegen voor hen wat te schrijven. Omdat ze het zelf niet konden. Of ze hadden er geen tijd voor. En ik deed dat tussen-neus-en-lippen-door. Ik besteedde niet al te veel aandacht aan deze -voor mij toen nog- vriendendienstjes. Maar dan ineens het besef: Al deze ondernemers maken de wereld wél mooier! De ene wil dat er meer muziek gemaakt wordt, de ander maakt huidverzorgingsproducten zonder troep erin. En de ander helpt mensen van hun stress af.


En al deze prachtige mensen schreven eeeh... stom. Of ze hadden geen tijd voor om regelmatig hun visie of dromen te delen. Het bleef in het clubje om hen heen, soms wat meer en soms wat minder. ZONDE!
Hun boodschappen, hun diensten, hun visie moeten verspreid worden: dáár wordt de wereld mooier van!

Met dit inzicht ging ik met zóveel plezier voor hun bloggen. Mijn klanten zijn stuk voor stuk blij. Blij omdat hun content op hun website groeit, blij dat ze iedereen kunnen inspireren met hun visie. Ze worden zelfverzekerder, worden langzamerhand als autoriteit gezien en ervaren dat hun blogs gewoon succes hebben. 


Dat wat ik voor hen doe, kan ik ook aan jou leren. Omdat jij echt iets moois hebt maar niet niet wilt of zo kunt bloggen dat het goed overkomt. Stap voor Stap. Zodat jij consequent, met veel plezier en gemak en altijd met veel inspiratie jouw content maakt.


Dáárom!

Welkom bij De Bloggerij. 

What's in it for me? 

MODULE 2 – VIND JE EIGEN BLOGSTIJL

Weet wie jouw ideale klant is en heb hem scherp in beeld. Definieer jouw ultieme uitstraling.
Doel van deze module: Je weet wat jouw eigen blogstijl is en krijgt zo een persoonlijke checklist in voor jouw ultieme eigen blogstijl. Hiermee blog je al zóveel gemakkelijker!

Definieer jouw doel (immers, zonder doel geen resultaat!) voor jouw onderneming, voor jezelf. Je leert hoe je NU al meteen jouw doel kunt ervaren en ontdek jouw drie pijlers waarin jij expert in wilt zijn.

Doel van deze module: Je hebt heel duidelijk jouw doel voor ogen en je lééft je doel. Het grote geheel is jou duidelijk en je kunt vanaf hier aan de slag om dit steeds specifieker te maken en te laten groeien…

Een handige stap voor stap structuur om tot een goede blog te komen. Als je hiermee van start gaat en dit een paar keer herhaalt, kun je langzamerhand spelen met de structuur. Geen zin in? Het hoeft niet. Met deze structuur heb je gegarandeerd een goede blog.

Doel van deze module: Jouw blogs zijn altijd prettig leesbaar, je hebt een goede houvast, ziet dat je hiermee naar jouw doel blogt en uiteindelijk zul je hiermee spelen.

Module 4 – Blogkalender

De absolute basis voor succesvol bloggen heb jij te pakken: jij blogt regelmatig. Je maakt jouw eigen blogkalender waarin de jouw businessdoel en tegelijkertijd jouw blogdoel in elkaar verweven zijn. Je leert hoe je naar jouw doel kunt bloggen.

Doel van deze module: De basis voor een lange termijn succesgarantie.

MODULE 5 – EINDELOZE INSPIRATIE

Ontdek waarom juist jij zo gewild bent voor jouw doelgroep. En hoe kom je bij jouw onuitputtelijke inspiratiebron? Lekker makkelijk: snel toegang tot de relevante onderwerpen die op dit moment leven. Je ervaart dat je zélf jouw eigen inspiratiebron bent en dus nooit meer zonder inspiratie kan zitten.

Doel van deze module: Je hebt áltijd en óveral eindeloze inspiratie om jouw blogs te schrijven

PLUS!

WERKBOEK Je krijgt een uitgebreid werkboek waardoor je zeker weet dat je alles doorloopt. Wellicht denk je dat het onzin is of ben je geneigd stappen over te slaan. Doe dat niet, ervaar wat het voor jou doet…

VIDEO's Je krijgt 5 video's waarin ik je door de modules leid.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING Iedere 2 weken: een FACEBOOK LIVE - Q&A over het hele programma. Het hele jaar door kun je mij vragen wat je wilt. En zorgen we ervoor dat jij JOUW doelen haalt. .

Nog even dit:
De Flow&Ease Blog Accelerator zorgt ervoor dat je een stevig fundament legt onder jouw succes. Dus juist géén slagroom op de taart, maar je gaat eindelijk zorgen voor het vinden en toepassen van:

 • jouw authentieke stijl,
 • jouw gewoonte om te bloggen,
 • jouw oneindige inspiratiebron
 • jouw macht en focus om doelen te bereiken met jouw blogs.

Kortom: jouw eigen blogfundament. Vanuit je waar je je eigen bedrijf opbouwt. 


Je krijgt niet alleen handige tips over hoe je moet bloggen en hoe je aan eindeloze inspiratie komt, maar het zorgt er ook voor dat je als vanzelf groeit naar jouw intrinsieke doel.


Het helpt je zelfvertrouwen te vergroten. Dit omdat we in de eerste stappen ‘een stapje terug’ doen. Deze stap is absoluut noodzakelijk om jouw hele ondernemers- en blogsucces in te bedden.


Dit programma is gericht op het schrijven met jouw authentieke blogstijl, gericht op succes. Op hoe jij jouw blogs voor jou kunt laten werken. Als je eenmaal dat blogfundament stevig hebt gebouwd, kun je super effectief gebruikmaken van allerlei andere marketingtools en dito cursussen, waar je pas iets aan hebt als jouw fundament authentiek gebouwd is. 

50%
Meer content, meer omzet. That's it.
Dit is de tekst
Ik vind spam vreselijk en geef je gegevens nooooit aan derden.
JA, ik doe mee. inclusief 1 op 1 begeleiding na iedere module


Your information is safe with us