Blogs zorgen gewoon voor je.
Zonder dat je het merkt, zorgt bloggen voor jouw bedrijf (en voor jezelf!).

Ondernemen begint met een idee wat je zou kunnen doen om je geld te verdienen. Je tuigt een website op, begint met je eerste – al dan niet betalende- klanten. Volgt her en der een business cursus, doet wat daar gezegd wordt en bouwt verder. En dan staat het wel: jouw goede idee.  Je onderneemt en hoopt naar een hoger niveau te komen, meer mensen te bereiken. Je hebt immers een prachtige basis.

Maar als je niet oppast, loopt de curve van inspiratie, motivatie vanaf nu geleidelijk naar beneden.

Wat nou als je wekelijks – twee wekelijks, maandelijks- schrijft over jouw onderneming? En dat dan ook publiceert (minimaal op jouw eigen website)? Moet je eens kijken wat dat oplevert. Deze sessies, verplichtingen, zorgen ervoor dat je alert blijft. Alert in de zin dat dat wat je doet, ook aansluit op jouw ondernemersbehoeften en – verlangens.

Door op regelmatige tijden de schrijven over jouw inspiratie, kom je erachter dat jouw bedrijf iets meer naar links of naar rechts moet. Soms een klein beetje, soms met een rigoureuze bocht.

Door regelmatig te schrijven krijg je de meest prachtige ideeën voor een nieuw product(lijn).

Regelmatig schrijven haalt de creativiteit in je naar boven. En je wordt er ALTIJD beter van.

Plan dus blogtijd in! En zorg dat je weer op het goede spoor belandt. Kun je juist daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan help ik jou: het kan nog net voor Q3 en Q4! 

We zijn nu op de helft van 2019. Heb je je aan de plannen gehouden? Zo niet: dan is het NU tijd om je weer op het juiste spoor te zetten. Maar dan nu met een passend plan voor jouw bedrijf en jouw blogstrategie. De workshop 2019? On Track – 10daagse helpt je het jaar straks tevreden af te sluiten. Met 5 sessies in 10 dagen heb jij een plan dat bij jou past waardoor je je wel aan je voornemens houdt! Meld je aan en doe mee! We starten op 1 juli.

De foto is van Michael Bruna.

Over de schrijver
Reactie plaatsen