Bloggen geeft kracht aan jezelf
15 oktober 2022 

Bloggen geeft kracht aan jezelf

Je blogt voor jezelf. 

Bloggen is een perfecte en gemakkelijke uitlaatklep voor alles wat jij in je hebt.  Waarmee jij hier op aarde bent. Waarmee jij jouw geld wil verdienen.

Ervan uitgaande dat alles er al gewoon ís - dat alles al in jou zit – moet je ervoor zorgen dat dat gaat stromen en niet in jou verstopt blijft. Letterlijk verstopt. Waardoor jij jezelf en je missie blokkeert en statisch wordt: je staat niet meer open voor de enorme kansen die voor het oprapen liggen. Je walst eroverheen.  

Geef jij uiting aan jouw innerlijke kracht of raak je verstopt?  

Als je blogt, vloeien jouw ideeën en jouw kracht vanzelf door je heen. Jouw missie, jouw kracht maak je concreet, steeds maar weer.  

Niet alleen jij, maar eigenlijk de hele wereld verdient het dat jouw innerlijke kracht daadwerkelijk uit jou komt waardoor iedereen van die geweldige positieve energie kan profiteren. Sterker nog, jouw doelgroep zit te wachten op jouw energie. Zeker nu.

En ja, het publiceren zal wellicht onwennig gaan. Het is lastig om dat wat altijd al veilig in je heeft gezeten, voor het grote publiek zichtbaar en concreet te maken.

Door te bloggen weet jij steeds beter hoe jouw kracht je kan dienen om in overvloed te leven.

Jouw blogs zorgen ervoor dat jij superhelder weet hoe jij met jouw eigen kracht, jouw missie mensen kunt inspireren. Geld kunt verdienen. Blij kunt zijn. Pleasure is power.  

Het is supergemakkelijk om een blog te schijven.

Jouw blogs gaan precies over de dingen die jij op dit moment zelf nodig hebt. En om daar expressie aan te geven, kom je steeds maar weer dat stapje verder.  En het toffe daarvan is dat jij daarmee tegelijkertijd jouw ideale klant inspireert met precies dat waar jij NU bent in jouw reis naar overvloed en succes.  

Ga door met bloggen. Express yourself. 

En kijk wat er dan gebeurt. Wees alert op de dingen die gaan komen, de ontwikkelingen die jij doormaakt, de doelen die je steeds aan het halen bent.

Niet dat je per blog je doelomzet haalt. Maar wel jouw gevoelsdoelen. Die haal je keer op keer. En dan leg je als vanzelf jouw doelen op een hoger niveau. Zodat je komt daar waar jij echt wilt zijn. Ergens waarvan jij nu nog niet eens weet dat je daar kunt zijn.

Over de schrijver
Reactie plaatsen