Blog vanuit je tenen

Waaróm jij blogt is succesbepalend. Blogs moeten vanuit je tenen komen. Pas dan sta jij in je volste kracht. Dan kun je jouw idee het beste overbrengen. En dan ben je ook het aantrekkelijkst voor jouw doelgroep. 

Maar soms moet je even bij  die tenen komen… Hoe haal je je blog daar nou uit? Daarvoor is het nodig dat je écht weet waarom je eigenlijk blogt. En dat gaat dieper dan geld verdienen. Dat wil je natuurlijk ook gewoon. Maar wat zit daar weer achter? Als je daar weet te komen, dat helder voor ogen hebt, kun je veel gemakkelijker bloggen. De volgende oefening helpt je. Je kunt het werkboek hier downloaden. Het kost je denk ik een half uur. En… je wordt er blij van!

Download hier je werkboek

Als je jouw netgemaakte checklist bij jouw jouw blogs houdt (en je je blogs erin herkent) weet je dat je weer een stapje dichter bij jouw intrinsieke doel gekomen bent. En dán komt het uit je tenen. En dán gaat het werken. En dán wordt het pas écht leuk!

j Photo by Gift Habeshaw on Unsplash

Over de schrijver
Reactie plaatsen